LOST (ilginç bilgiler)

17 Ocak 2009 Cumartesi

KATE AUSTEN (Evangeline lily)

İlk başta Kate, kaza sırasında kocası uçağın kuyruk kısmında banyoda olan ve bu yüzden ayrı düşen daha yaşlı bir kadın olarak düşünülmüştü. Daha sonra onun yerine Rose ve kocası Bernard fikri ortaya çıktı ve vazgeçildi.

Yoon-jin Kim aslında Kate rolü için düşünülmüştü. Yapımcılar onu sevdiler fakat role tam da uygun olmadığını düşündüler, onun için Sun-Hwa Kwon rolünü yazdılar.

Gerçek hayatta, Kate Austen’i oynayan aktris Evangeline Lilly, aynı dizide Charlie Pace’i oynayan Dominic Monaghan’ın kız arkadaşıdır.

Gerçek hayatta, Evangeline Lilly’nin Hawaii’de başka 2 oyuncuyla paylaştığı evi yandı


BENJAMIN “BEN” LINUS (Michael Emerson)


İlk başta Michael Emerson’ın Lost’un üç bölümünde yer alması düşünülmüştü, fakat yapımcılar ondan öyle etkilendiler ki 5 bölümde daha yer almasına karar verdiler. 3. sezonda dizinin daimi karakterlerinden biri haline geldi.Dizide kendini bir dönem de Henry Gale kimliği ile tanıtmıştır.

Hugo “Hurley” Reyes (Jorge Garcia)

Hurley adanın sevimli şişkosu olarak tanınır.

Masatenisinde çok iyidir, Sawyer’ı yenmiştir ve böylece Sawyer’ın bir hafta kimseye laf etmemesini sağlamıştır.

Adada bir minübüs bulmuştur.

Adada yaptığı sayım sonucunda Ethan’ın kazazedelerden biri olmadığını keşfetmiştir.

CHARLIE PACE (Dominic Monaghan)

İlk başta Charlie 41 yaşında eski ve artık gözden düşmüş bir rock yıldızı olarak düşünülmüştü, fakat oyuncuları seçen ekip tarafından Sawyer için yapılan denemelerde beğenilerek ona şimdiki Charlie rolü verildi.

Charlie’nin (gerçek hayatta Dominic Monaghan’ın) sol kolunda “Living is easy with eyes closed.” (Gözler kapalıyken yaşamak kolaydır.) yazılı bir dövme bulunuyor. Bu, Beatles’ın “Strawberry Fields Forever” isimli şarkısının sözlerinden bir parça. Aynı zamanda sağ kolunda da elf harfleriyle 9 yazan bir dövme bulunuyor, bunu da Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki rolü sırasında yaptırmış.

Gerçek hayatta, dizideki Kate Austen’i oynayan Evangeline Lilly, Charlie’yi oynayan Dominic Monaghan’ın kız arkadaşıdır.

0 yorum: